Express Holidays

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η μαγεία της Ζακύνθου

Ζάκυνθος

Best Western Zante Park
Το Best Western Zante Park διαθέτει νέο “ατμοσφαιρικό” μπαρ και σαλόνι όπου συνδυάζονται η υψηλή αισθητική με τη χαλάρωση και οι απαλοί χρωματισμοί με τη lounge αίσθηση, εστιατόριο με gourmet γεύσεις και συνεδριακή αίθουσα, χωρητικότητας 300 ατόμων, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια, σεμινάρια και άλλες επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα και το pool bar, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό της απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ το σύγχρονο Fitness Center ικανοποιεί τους πιο ενεργητικούς. Η διακόσμηση των δωματίων, ιδιαίτερα προσεγμένη, με στοιχεία υψηλής αισθητικής και σύγχρονες παροχές, προσφέρει ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες.

Για κρατήσεις : www.expressholidays.gr

Παραλία Αγίας Άννης

Ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας, η παραλία της Αγίας Άννης. Αποτελεί προορισμό χαλάρωσης  και ξεκούρασης για τον επισκέπτη της. Μια απέραντη παραλία με το γραφικό της πλακόστρωτο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους για μια βόλτα δίπλα στο κύμα. Για την διαμονή σας προτείνουμε:

Thalatta Seaside Hotel

To Thalatta Seaside Hotel είναι μια φρέσκια πρόταση που θα σας μείνει αξέχαστη. Η θέα της θάλασσας από το κρεββάτι σας, μπορεί να είναι πολυτέλεια αλλά τη δικαιούστε. Μοναδικός συνδυασμός θάλασσας και φύσης, άνεση και άριστη εξυπηρέτηση στη διαμονή σας και σε αυτά προσθέστε και τις καθημερινές δραστηριότητες που διοργανώνονται από την ψυχαγωγική ομάδα των δύο χώρων για μικρούς και μεγάλους. Έχετε λοιπόν όλα τα συστατικά για πραγματικά αξέχαστε διακοπές ή για μια μοναδική απόδραση αφού η παραλία της Αγίας Άννας μόνο 2 και κάτι ώρες από την Αθήνα.

 Μπείτε στο www.expressholidays.gr και εξερευνήστε το.

Una Hotel Roma



Ένα ταξίδι στην μαγευτική Ρώμη περιλαμβάνει την άνετη και ευχάριστη διαμονή σας. Αφεθείτε στα χέρια του Express Holidays και απολαύστε τις υπηρεσίες του Una Hotel Roma. Το νέο Una Hotel Roma βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Termini. Προσφέρει μοντέρνο ντιζάιν, αίθουσες συνεδριάσεων και ένα ιδιωτικό γκαράζ. Eίναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με το μετρό όσο και με τα δημόσια λεωφορεία. Στο Una Hotel Roma προσφέρονται ευρύχωροι και φωτεινοί εσωτερικοί χώροι, διακοσμημένοι σε μινιμαλιστικό στιλ. Υπάρχει μια αίθουσα με μπουφέ και ένα μπαρ με λίστα κρασιού.Τα δωμάτια διαθέτουν Wi-Fi internet, ξύλινη επίπλωση, ποιοτικά κλινοσκεπάσματα και LCD τηλεόραση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε: www.expressholidays.gr

Ανακαλύψτε καινούργιους προορισμούς: Στυμφαλία


Το οροπέδιο της Στυμφαλίας βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Κορινθίας. Η περιοχή ήταν, σύμφωνα με τη μυθολογία, το βασίλειο της θεάς Άρτεμης, ενώ σε σπηλιά της Ζήριας γεννήθηκε ο Ερμής. Η λίμνη ήταν γνωστή στην αρχαιότητα από τις Στυμφαλίδες όρνιθες και τον άθλο του Ηρακλή. Στις όχθες της σώζονται, μισοβυθισμένα στο νερό, τα ερείπια της αρχαίας πόλης Στυμφάλου. Η μεγάλη ποικιλία των ενδιαιτημάτων της περιοχής, τα στάσιμα και τα τρεχούμενα νερά, τα υγρά λιβάδια και οι εκτεταμένοι καλαμιώνες, τα δάση, οι ρεματιές και οι βραχώδεις πλαγιές ευνοούν την παρουσία πολλών ειδών πανίδας. Στις όχθες της Στυμφαλίας έχουν παρατηρηθεί τρία είδη βατράχων, χελώνες, νερόφιδα, ερημόφιδα, σαύρες και άλλα ερπετά. Τέλος, από τα ψάρια αξίζει να επισημανθεί η ντάσκα, που έχει μήκος 6 εκ. και συναντάται σε πηγές κοντά στη λίμνη.

Ζήστε με το Express Holidays καινούργιες εμπειρίες: www.expressholidays.gr

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Grand Prix με Express Holidays



Ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της Formula 1 με τις μοναδικές προσφορές της Express Holidays! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας:www.expressholidays.gr


Pin It button on image hover