Express Holidays

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Λευκάδα



Ξέρουμε ότι το πρώτο που σκεφτήκατε είναι το Πόρτο Κατσίκι –το οποίο θα το βρείτε απαλλαγμένο από τον αυγουστιάτικο χαμό, για να ξεκινήσουμε τα καλά νέα από εδώ. Κατά τα άλλα, όμως, η Λευκάδα έχει μια υπέροχη, καταπράσινη ενδοχώρα, πολλά σταματημένα στο χρόνο ορεινά χωριουδάκια που αξίζει να ανακαλύψετε, και πολλές κρυφές, απάτητες παραλίες που χωρίς τον καύσωνα θα είναι πιο εύκολο να φτάσετε –όποιος ανέβηκε τα τριακόσια λαξευμένα στον βράχο σκαλιά των Εγκρεμνών με 40 βαθμούς και χωρίς καθόλου σκιά ξέρει πολύ καλά τι εννοούμε, και μπορεί να αρχίσει να πανηγυρίζει.

Άνδρος! To Σαββατοκύριακο πλησιάζει


Η… Κυκλάδα της διπλανής πόρτας απέχει μόλις δύο ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας, αλλά αυτός δεν είναι ο βασικός λόγος που περιλαμβάνεται στους αγαπημένους μας προορισμούς.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Σίφνος: αυθεντική κυκλαδίτικη μαγεία



Θεωρούμενη από κάποιους ως το πιο αυθεντικό νησί των Κυκλάδων, με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από ξένα περιοδικά και ταξιδιωτικά Μέσα, με τα λευκά της σπίτια, τα αμέτρητα εκκλησάκια και τις πανέμορφες παραλίες της, η Σίφνος σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα στις Κυκλάδες.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα Χανιά με μια φράση: «Traditional Paradise»




Share location: 
Τα Χανιά βρίσκονται στην δυτική πλευρά της Κρήτης.
Φτάνεις με αεροπλάνο ή πλοίο απ' τον Πειραιά (8 ώρες) .

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ρόδος ...... το σμαραγδένιο νησί, το νησί των Ιπποτών.



Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και προσελκύει επισκέπτες χάρη στην πλούσια ιστορία της και στο ευνοϊκό κλίμα της καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οι Σπέτσες δεν αφήνουν το καλοκαίρι να τελειώσει


Για όσους κινδυνεύουν με φθινοπωρινή κατάθλιψη, να πούμε ότι το τέλος του καλοκαιριού δεν είναι το τέλος των διακοπών. Είναι η αρχή των Σπετσών.



Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μερικά από τα καλύτερα αστικά πάρκα σε όλο τον κόσμο


Το ότι βρίσκεστε σε μια μεγαλούπολη, δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε βόλτες σε χώρους πρασίνου, να επιδοθείτε σε διάφορες δραστηριότητες (π.χ. ποδηλασία, jogging, πικνικ κ.ά) και να ξεχάσετε για λίγο τα ψηλά κτήρια και την κίνηση.
Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο φιλόξενα πάρκα, σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Στο επόμενο ταξίδι σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να απολαύσετε την ηρεμία του τοπίου αυτών των αστικών πάρκων.


Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Aloha! Αν είσαι σπίτι... τότε ετοιμάσου για Χαβάη


Χαβάη σημαίνει ηφαιστειογενή βράχια για πεζοπορία και εξερεύνηση, καταδύσεις σε κοραλλιογενείς υφάλους και κοκτέιλ στις πανέμορφες παραλίες, με τη συνοδεία κιθάρας και του τοπικού χορού Hula, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα. Σημαίνει λουλούδια παπάγιας και ιβίσκου στα μαλλιά σας, γεύσεις του Ειρηνικού Ωκεανού, φλογερά ηφαίστεια και φάλαινες που «χορεύουν». Η Χαβάη είναι ένας εξωτικός παράδεισος επί γης!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Φωτογραφική βόλτα στο Πάνω Κουφονήσι



Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Κι εκείνο το πρωί προμήνυε όχι απλώς καλή ημέρα, αλλά μια ολόκληρη απολαυστική εβδομάδα. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν το πλοίο άραξε μέσα σε μια… πισίνα; 
Pin It button on image hover