Express Holidays

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Για σας που ταυτίζετε τις διακοπές με την διασκέδαση και όχι μόνο η Σκιάθος αποτελεί ιδανικό προορισμό!



Η νησιώτικη διάθεση σμίγει με την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και η πλέον mainstream από τις Σποράδες γίνεται ακόμη πιο ελκυστική τώρα, που τα πλήθη δεν πνίγουν τα σοκάκια της, που τα ξενοδοχεία έχουν διαθεσιμότητα και που η Άνοιξη έχει αφήσει ακόμη το άρωμά της στα δάση και τις παραλίες του  νησιού.




Περίπατος στην κοσμοπολίτικη περαντζάδα του λιμανιού μέχρι το Μπούρτζι, βαρκάδα μέχρι τα εξωπραγματικά Λαλάρια, εξορμήσεις στα ενδότερα του νησιού, από το σπίτι του Παπαδιαμάντη μέχρι τα υπέροχα λευκά καλντερίμια, τα καταστήματα με το ντόπιο μέλι και τις κρυμμένες μέσα στην βλάστηση παραλίες έχει το πρόγραμμα στην Σκιάθο, ενώ φυσικά, παρά την τουριστική… υπερφόρτωση, ένα «πέρασμα» από τις περίφημες Κουκουναριές επιβάλλεται για να μην μείνει αχρησιμοποίητο το μαγιό. Εκ των ων ουκ άνευ για τα party animals, το ξενύχτι μέχρι τελικής πτώσης στα bars και τα clubs της περαντάζαδας πίσω από το Μπούρτζι.  



Πηγή: in2life.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Express Holidays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover