Express Holidays

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Καταμεσής των Κυκλάδων ακτινοβολεί η Πάρος


Γιατί απλά η Πάρος έχει τα πάντα. Μπορεί να ξελογιάσει ερωτευμένα ζευγάρια, να χαρίσει ξέφρενες μέρες και νύχτες σε παρέες φοιτητών και ταυτόχρονα να αποδειχθεί ιδανικός family-friendly προορισμός. 


Resorts που παρέχουν όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς, ταβέρνες και εστιατόρια για όλα τα γούστα, πάντα με τις καλύτερες πρώτες ύλες και αυθεντικά χαμόγελα. Παραλίες απόμερες, κοσμοπολίτικες, οργανωμένες ή άγριες μετατρέπονται σε επίγειο παράδεισο για celebrities, καλογυμνασμένους 20άρηδες, οικογένειες και βέβαια για τους ορκισμένους λάτρεις των ανέμων και του windsurf. Παροικιά, Νάουσα και τα υπόλοιπα παραλιακά χωριά μονοπωλούν το ενδιαφέρον της νεολαίας και των τουριστών ενώ οι εναλλακτικοί και low profile επισκέπτες βρίσκουν καταφύγιο στην παριανή ενδοχώρα. Όλοι όμως έχουν κάτι κοινό: θα κάνουν και ένα πέρασμα από την ανεπιτήδευτα όμορφη Αντίπαρο.

Πηγή: arttravel.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και οργάνωση των διακοπών σας μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Express Holidays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover