Express Holidays

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Χιλιαδού, Εύβοια


Καταγάλανοι διαδοχικοί κολπίσκοι, καστανή άμμος, επιβλητικά βράχια που διακόπτουν το γαλάζιο που αγγίζει τη γραμμή του ορίζοντα. 

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ζάκυνθος: Παρέα με την Caretta-Caretta



Νησί με προσωπικότητα που αξίζει να το γνωρίσεις χωρίς την βαβούρα των δεκάδων τουριστών που το… βουλιάζουν το καλοκαίρι. Αξίζει να βρεθείς στο Ναυάγιο και να μάθεις την ιστορία του, αλλά και να κολυμπήσεις στις Γαλάζιες Σπηλιές που μοιάζουν μαγεμένες από νεράιδες και ξωτικά. 

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στηρίξτε την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και ζήστε τη μαγεία του UEFA EURO 2012


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Express Holidays

Μύκονος: «Χαλαρά» στο νησί των ανέμων


Τον Ιούνιο στη Μύκονο αφ’ενός θα βρείτε αρκετά καλές τιμές για δίκλινο, αφετέρου δεν θα χρειαστεί να κλείσετε ξαπλώστρα στη Ψαρού, ούτε να μετατραπείτε σε σαρδέλες στο Scarpa, ούτε να ζήσετε τον φόβο και την παράνοια στο… Super Paradise παρέα με τους εκατοντάδες τουρίστες. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Express Holidays

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πάρος: Όλα σε (σ)ένα τα βρήκα


Ορεινά και παραθαλάσσια χωριά, ήσυχα, εναλλακτικά και κοσμοπολίτικα λιμανάκια, παραλίες με άμμο και με βότσαλο, πλαγιές με πράσινο και με βράχια, αρχαία ιστορία και αξιοθέατα, κουλτούρα και πολιτισμό ...

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Για σας που ταυτίζετε τις διακοπές με την διασκέδαση και όχι μόνο η Σκιάθος αποτελεί ιδανικό προορισμό!



Η νησιώτικη διάθεση σμίγει με την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και η πλέον mainstream από τις Σποράδες γίνεται ακόμη πιο ελκυστική τώρα, που τα πλήθη δεν πνίγουν τα σοκάκια της, που τα ξενοδοχεία έχουν διαθεσιμότητα και που η Άνοιξη έχει αφήσει ακόμη το άρωμά της στα δάση και τις παραλίες του  νησιού.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ύδρα



Λιγότερες από δύο ώρες γαλάζιου από τον Πειραιά και το σκηνικό μεταμορφώνεται. Τα αυτοκίνητα και κάθε λογής τροχοφόρα αντικαθιστούνται από γαϊδουράκια, το γκρίζο μπετόν δίνει τη θέση του σε αρχοντικά και οι λεωφόροι γίνονται πλακόστρωτα σοκάκια με νησιωτική αύρα. 

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Λεύκες, Πάρος


Θα κάνουν τα πάντα για να σας ξελογιάσουν και το σίγουρο είναι ότι, αργά ή γρήγορα, θα τα καταφέρουν. Σκαρφαλωμένες στο βουνό, μακριά από πειρατές και φασαριόζους τουρίστες, οι Λεύκες είναι περικυκλωμένες από πεύκα, ελιές, αμυγδαλιές και μυρίζουν ρίγανη και θυμάρι.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Πόρος έχει τον τρόπο του να μαγεύει! Ανακαλύψτε τα μυστικά του με τα πόδια


Με τα πόδια απολαμβάνουμε τα θέλγητρα του μικροσκοπικού Πόρου! Ιδανική εποχή τώρα, που με αφορμή την ετήσια έκθεση σκαφών, αποκτά μια κοσμπολίτικη αύρα ιταλικής Ριβιέρας.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πόλεις «μπαλκόνια» με... θέα!



Θαυμάστε τα παρακάτω 7 μέρη που είναι χτισμένα στο…χείλος του γκρεμού και εντυπωσιάζουν για την αμφιθεατρική τους θέση, τις φυσικές ομορφιές τους και την ιστορία τους.
Pin It button on image hover