Express Holidays

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αποδράστε από το κρύο: 5 θερμοί προορισμοί για τους χειμερινούς μήνες



Τι κι αν οι μετεωρολόγοι μιλούν για πτώση της θερμοκρασίας τον και νέο κύμα κακοκαιρίας! Οι παρακάτω θερμοί προορισμοί, αποτελούν ηλιόλουστες «οάσεις» στην καρδιά του δικού μας χειμώνα.Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με αρκετό κρύο και οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε περισσότερο από έτοιμοι και ανυπόμονοι να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και τον ήλιο. Ένα ταξίδι στο Μαϊάμι ή σε κάποιο νησί στην Καραϊβική, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγουμε για λίγο από τις χαμηλές θερμοκρασίες και το κρύο. Προορισμοί στο νότιο ημισφαίριο και ακριβώς πάνω από τον ισημερινό, προσφέρουν ηλιόλουστες διακοπές, πανέμορφες παραλίες και τη ζέστη που μας έχει λείψει.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τα 7 σύγχρονα θαύματα του κόσμου


Δεδομένου ότι από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, μόλις ένα έχει παραμείνει για να θυμίζει τα τότε μεγαλεία, εμείς θα σας παρουσιάσουμε επτά σύγχρονες κατασκευές, που αναμένεται να μείνουν στην μετέπειτα ιστορία.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Έρευνα: Τα ταξίδια μας κάνουν πιο γοητευτικούς!


Οι αδέσμευτοι άνθρωποι που ψάχνουν για την αγάπη πρέπει να μιλούν για σχέδια ταξιδιών και να προβάλουν τις διακοπές τους, αν θέλουν να προσελκύσουν πιθανούς συντρόφους, είναι το συμπέρασμα νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Intrepid Travel.

Η δημοσκόπηση, που έγινε από τον ταξιδιωτικό πράκτορα μεταξύ των μελών της της διαδικτυακής πύλης εύερεσης συντρόφου MySingleFriend.com, κατέδειξε ότι ...


Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Βενετία: στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού





Περίτεχνες μάσκες κρύβουν το πρόσωπο και αποκαλύπτουν την ψυχή. Από το βενετσιάνικο café Florian και την Bourbon street της Νέας Ορλεάνης ως την συντηρητική Κολωνία και το Cádiz, το κατακκόκινο λιμάνι της Ανδαλουσίας, το καρναβάλι μάς φέρνει αντιμέτωπους με τις βαθύτερες επιθυμίες μας.
Pin It button on image hover