Express Holidays

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Eurobasket 2011: Από την Λιθουανία με αγάπη



Λίγες μέρες έμειναν για την γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και η Εθνική δείχνει – τουλάχιστον από τα φιλικά – πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της στην πρώτη φάση. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου στην Λιθουανία και σε αυτήν θα συμμετέχουν 24 ομάδες. Η Εθνική βρίσκεται στον τρίτο όμιλο και στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει την Βοσνία Ερζεγοβίνη (31/08), την Φινλανδία (1/09) την ΠΓΔΜ (3/09), το Μαυροβούνιο (4/09) και την Κροατία (5/09). 


Αν αποφασίσατε, έστω και τελευταία στιγμή, να σταθείτε στο πλευρό της των παικτών του Ηλία Ζούρου, προμηθευτείτε κασκόλ και φανέλες, κάντε μπόλικες… γαργάρες, ενημερωθείτε για τα προγνωστικά, αποστηθίστε τα συνθήματα και ξεκινήστε να κάνετε κρατήσεις. Και όμως, προλαβαίνετε. 

Οι αγώνες του Eurobasket 2011 πραγματοποιούνται σε έξι Λιθουανικές πόλεις, με τον τελικό να λαμβάνει χώρα στο Κάουνας, «πατρίδα» της θρυλικής Ζαλγκίρις. Οι αγώνες της Εθνικής στον πρώτο όμιλο θα γίνουν στο γήπεδο Alytus Arena στην ομώνυμη πόλη, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Νότια Λιθουανία. Είναι αρκετά κοντά στο Κάουνας και βρίσκεται πάνω στις όχθες του μεγαλύτερου ποταμιού της Λιθουανίας του Νεμούνας, ο οποίος και «κόβει» την πόλη σε δύο μέρη. 

Ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί στο Siemens Arena στο πανέμορφο και καταπράσινο, Βίλνιους, το αρχιτεκτονικό διαμάντι και πρωτεύουσα της Λιθουανίας. Στην Παλαιά Πόλη του Βίλνιους, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικης κληρονομιάς της UNESCO, βρίσκονται και τα σημαντικότερα μνημεία πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, ενώ στην οδό Pilies θα βρείτε την πιο πολυσύχναστη αγορά με είδη λαϊκής τέχνης στην χώρα. 

Η Express Holidays διαθέτει τετραήμερο πακέτο (3- 6 Σεπτεμβρίου) για τους προκριματικούς με τιμές που ξεκινούν από 630€ (δεν περιλαμβάνονται φόροι και εισιτήρια αγώνων). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων 3 διανυκτερεύσεις σε τετράστερο ξενοδοχείο στην πόλη Druskininkai, πρωινό μπουφέ, ελληνόφωνη ξενάγηση στο Βίλνιους, μεταφορές από και προς το γήπεδο και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δείτε αναλυτικά το πακέτο εδώ

Πηγή: in2life.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover