Express Holidays

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Βρυξέλλες, η πόλη των αγαπημένων σας κόμικ!



πόλη των Βρυξελλών είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Η πρώτη γνωριμία μαζί της σου αποκαλύπτει μια ήσυχη και καλά οργανωμένη πόλη που συγκεντρώνει πολίτες απ' όλη την Ευρώπη που ζουν κι εργάζονται εκεί...

Στις Βρυξέλλες έχει κρυφά spot διασκέδασης παρόλο που τα περισσότερο μαγαζιά κλείνουν νωρίς. Σε γενικές γραμμές όλα γίνονται by the book αν και δεν λείπει ορισμένες φορές η γαλατική εξωστρέφεια με πάρτι με μπύρες σε δημόσιους δρόμους. Κάντε βόλτες στα καφέ, αγοράστε σοκολάτες (γεμίστε και τις τσέπες σας, είναι υπέροχες), επισκεφτείτε τα φοβερά πάρκα, μπείτε οπωσδήποτε στα μοναδικά παλαιοπωλεία (έχουν deco θησαυρούς) και κλείστε ραντεβού στα μουσεία.

Το insider tip είναι το σπίτι του σουρεαλιστή καλλιτέχνη Rene Margritt που θα το βρείτε σχετικά δύσκολα αφού είναι κρυμμένο στις κλασικές, Βέλγικες συνοικίες με τα πανομοιότυπα αστικά σπίτια.
Βρίσκεστε στη χώρα του Tintin (μπαμπάς του ήταν ο Βέλγος Georges Remi) και αυτό που πρέπει να επισκεφτείτε είναι το μουσείο με τα κόμικ. Αξίζει βέβαια να κάνετε είναι μια περιήγηση στους δρόμους όπου βρίσκονται τεράστιες τοιχογραφίες από κόμικ. Μόλις γυρίσετε σπίτι κάντε το δικός σας φωτογραφικό κολάζ με τις αγαπημένες σας. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες!



 Πηγή: www.travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover