Express Holidays

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ανακαλύψτε το νέο και ανανεωμένο Ανοιξιάτικο έντυπο της Express Holidays



H Express Holidays, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα με 10 υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι στην ευχάριστή θέση να σας παρουσιάσει το νέο του ανανεωμένο εταιρικό έντυπο.


Με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα το έντυπο της Express Holidays ανανεώνεται και γίνεται περισσότερο ευχάριστο και εύχρηστο για τον αναγνώστη του. 
Το ανοιξιάτικο έντυπο αποτελείται από μικρότερο αριθμό σελίδων και έχει αποκτήσει την μορφή εφημερίδας, ενώ με το στήσιμο του επιδιώκει να «ταξιδέψει» τον αναγνώστη απλά ξεφυλλίζοντας το. 

Παράλληλα, το τιράζ του εντύπου της Express Holidays διπλασιάστηκε, καλύπτοντας τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζεται ιδιαίτερα την περίοδο του Πάσχα χάρη στην επισκεψιμότητα των υπερμάρκετ Carrefour εντός των οποίων λειτουργούν και τα καταστήματα της φίρμας. 

Τέλος, το έντυπο της Express Holidays θα αποκτήσει περιοδικότητα πέρα από τις συγκεκριμένες και συνηθισμένες εκδόσεις (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα) αφού πλέον θα κυκλοφορεί κάθε δίμηνο. 

Βρείτε το έντυπο μας σε ένα από τα 10 υποκαταστήματα της Express Holidays, σε ηλεκτρονική μορφή στο expressholidays.gr και στα social media (facebook, blog) και Καλό σας ταξίδι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover