Express Holidays

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τι κρύβεται πίσω από την Παναγία της Τήνου και τον Πέτρο τον Πελεκάνο;

Τι κρύβεται πίσω από την Παναγία της Τήνου και τον Πέτρο τον Πελεκάνο;


Η Πάτμος είναι γνωστή: Για την Μεγαλόχαρη. Η φήμη της Τήνου ως θρησκευτικός προορισμός επιτάσσει να προβάλλεται συνεχώς η εικόνα της Παναγίας της Τήνου και των πιστών που ανεβαίνουν γονατιστοί για να εκπληρώσουν το τάμα τους ως χαρακτηριστική του νησιού. Κάπως έτσι, λίγοι εικοσάρηδες θα την συμπεριλάμβαναν στην καλοκαιρινή τους wish list για τις διακοπές τους.   


Θα έπρεπε να είναι γνωστή: Για τα πανέμορφα χωριουδάκια με τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά, που κρύβονται ψηλά, μακριά από τον ήχο του δεκαπενταυγουστιάτικου πανηγυριού της χώρας. Για τα ασβεστωμένα καλντερίμια του Τριπόταμου, για τους ήχους της φύσης που κανείς δεν θα περίμενε να συναντήσει στις Κυκλάδες, στην Κάρδιανη, για την γοητεία του Πύργου και φυσικά, για τις «low profile» αλλά υπέροχες παραλίες του νησιού, που αποτελούν το πραγματικό δυνατό της σημείο -πέρα από τη Μεγαλόχαρη φυσικά.




H Μύκονος είναι γνωστή: Για τον Πέτρο τον πελεκάνο, το κοσμοπολίτικο lifestyle, τις τιμές που «τσούζουν», τα ρεπορτάζ των ειδήσεων του Star και για το… ξενύχτι, ξενύχτι, ξενύχτι (συνοδευόμενο από μεθύσι, μεθύσι, μεθύσι). 

Θα έπρεπε να είναι γνωστή: Όχι μόνο για το ξενύχτι, ξενύχτι, ξενύχτι πάντως. Μύκονος δεν είναι μόνο το Cavo Paradiso, η Ψαρού και οι αφηνιασμένοι ρεπόρτερ. Το νησί είναι προικισμένο με πανέμορφες παραλίες, οι οποίες δυστυχώς προσπερνιούνται επιδεικτικά από τους περισσότερους επισκέπτες, που προτιμούν την πλαστική σεζλόνγκ από την καφετιά άμμο του Άγιου Σώστη, την θέα της Κάπαρης προς την Δήλο, τον εναλλακτικό Φώκο και την Φτελιά.

Πηγή: in2life.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα κατάστημα του δικτύου Express Holidays

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover