Express Holidays

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Θερινή βόλτα στην Αιώνια Πόλη!



Η «Αιώνια Πόλη».  Η Ρώμη αναμφισβήτητα αποτελεί μία από τις ωραιότερες πόλεις του κόσμου.  Ο Πικάσο την είχε χαρακτηρίσει ως τη μητρόπολη µε τις τρεις αιωνιότητες: της ηλιοφάνειας, της ουράνιας αύρας και της µουσικής των αιθέρων.
Πόλη της τέχνης που «γέννησε» τα μοναδικά ταλέντα: Ντα Βίντσι, Μιχαήλ Άγγελου και Μποτιτσέλι.  Στη Ρώμη κανείς κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο!  Τα μνημεία της σε άψογη κατάσταση, στολίδια πραγματικά ανάμεσα στα σύγχρονα κτίρια και τους δρόμους. 

Η Ρώμη δεν είναι απλώς μια ωραία μεγαλούπολη.  Ξεχωρίζει για ένα σύνολο στοιχείων, που συνθέτουν το μοναδικό της χαρακτήρα.  Ξεχωρίζει για τη φινέτσα της και το μοναδικό τρόπο που συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν. Πρόταση μας να περιπλανηθείτε στην πόλη, απολαμβάνοντας τα φωτισμένα μνημεία της να της δίνουν μια άλλη διάσταση. 

Ακολουθήστε μας σε μια «πανοραμική» ξενάγηση  της πόλης και μια μοναδική ευκαιρία να τη γνωρίσετε!  Το Κολοσσαίο, η Ρωμαϊκή αγορά, η πλατεία του Καπιτωλίου και κατάληξη στην πιάτσα Βενέτσια.  Πιάτσα Ναβόνα, μια ευχή στη Φοντάνα ντι Τρέβι και το Πάνθεον.  Απαραίτητη μια επίσκεψη στο Βατικανό, έδρα της Καθολικής Εκκλησίας.

Απολαύστε ένα αυθεντικό ιταλικό καφέ σε κάποιο από τα γραφικά στέκια της, στα οποία μπορείτε μάλιστα να συνεχίσετε, καθώς μένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και απολαύστε τις ιταλικές σπεσιαλιτέ με τη συνοδεία ελαφριών ντόπιων κρασιών.

Αν καταφέρετε να «ξεκολλήσετε» από αυτή την πόλη, σας συστήνουμε μια εκδρομή στο γειτονικό Τίβολι.  Μια μικρή πόλη, περίπου 30 χλμ μακριά από την Ρώμη, γνωστή παγκοσμίως για τους περίφημους κήπους και την αναγεννησιακού ρυθμού Villa D΄Este.  Μια από τις πιο όμορφες βίλες της ιταλικής αναγέννησης (16ος αιώνα).  Όλο το ανακτορικό συγκρότημα αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco.  
 
*Για αναχωρήσεις και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους.



O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα της expressholidays.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover