Express Holidays

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

DISNEYLAND Paris calling!! 17-21/6, 22-25/6 & 3-6/7 από 460€

Σε ένα βασίλειο όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, οι ήρωες και ηρωίδες της Disney περιμένουν να φιλοξενήσουν μικρούς και μεγάλους στον παραμυθένιο κόσμο τους!


 

Η Disneyland Paris αποτελεί έναν προορισμό που ο καθένας πρέπει να επισκεφτεί είτε με την οικογένεια του, τους φίλους του ή το ταίρι του! Άλλωστε ο κόσμος της Disneyland απέχει από το Παρίσι μόλις 35 λεπτά.  Το θεματικό Πάρκο άνοιξε τις πύλες του το 1992 στο Marne-la-Vallée, όπου σε μια έκταση 56 εκτάρια απλώνονται θεματικά πάρκα, ξενοδοχεία, γήπεδο γκολφ, κήποι κ.α.


Το πάρκο της Disneyland αποτελείται από πέντε «χώρες». Η πρώτη που συναντά ο επισκέπτης είναι η κεντρική λεωφόρος της Αμερικής του 1900. Μετά ακολουθούν οι χώρες της Φαντασίας, με το υπέροχο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, η χώρα των Συνόρων, με τα εξωτικά τοπία, η χώρα της Περιπέτειας, με το πιο γρήγορο τρενάκι στο Βουνό του Μεγάλου Κεραυνού και η χώρα των Ανακαλύψεων, για όσους  αγαπούν τις εξερευνήσεις.
Μια μικρή γεύση από τις 5 χώρες:
Main Street, USA

Fantasyland 
Frontierland

Adventureland

Discoveryland

Η Disneyland Paris παρέχει διασκέδαση, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες. Οι μικροί φίλοι μαζί με το  Μίκυ και τη Μίνι, τον Ντόναλντ και όλους τους ήρωες – κατοίκους, ταξιδεύοντας στο ονειρεμένο τοπίο, απολαμβάνουν περιπετειώδη παιχνίδια, εντυπωσιακές προβολές και θεατρικές παραστάσεις.  Οι μεγάλοι με τη σειρά τους νιώθουν τη μαγεία των παιδικών τους χρόνων, όταν η ξεγνοιασιά, το γέλιο και η αθωότητα κυριαρχούσαν στη ζωή τους!
Smart Tips:
·    Με την είσοδό σας στο πάρκο προμηθευτείτε τους χάρτες, απαραίτητοι για να βρείτε εύκολα όλα τα σημεία που σας ενδιαφέρουν
·    Φροντίστε, ώστε να φτάσετε νωρίς στο πάρκο για τις απογευματινές παρελάσεις, ώστε να εντοπίσετε το καλύτερο σημείο για να τραβήξετε τις πιο μαγικές φωτογραφίες
·    Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα τετραδιάκι για να σας δώσουν αυτόγραφο οι αγαπημένοι σας ήρωες
·    Μην κουβαλάτε τις σακούλες από τις αγορές σας όλη μέρα! Υπάρχουν ειδικοί χώροι, χωρίς κόστος, όπου μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας και να τα παραλάβετε με την αποχώρησή σας από το πάρκο.
Όταν τα παιδιά ονειρεύονται, όλα είναι μαγικά! Ζήστε μαζί τους τη μαγεία και κάντε και το δικό σας όνειρο πραγματικότητα!

Χαμογελάστε και αφήστε την Express Holidays να κανονίσει τα υπόλοιπα!
Περισσότερες πληροφορίες expressholidays.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover