Express Holidays

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Super MTV, Extra GOODY’S, Fantastic Experience

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ISLE OF MTV ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΑΛΤΑ
Μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να πάτε στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου στην ηλιόλουστη Μάλτα.
Το line up του φετινού Isle of MTV περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως ο Snoop Dogg που θα συνοδεύεται  από τα πιο hot συγκροτήματα για φέτος, τους  Far East Movement και τους LMFAO, οι οποίοι θα φέρουν στη Μάλτα  τα ξεσηκωτικά hits τους που ακούγονται στα καλύτερα parties! Κάθε χρόνο κόσμος από όλη την Ευρώπη μαζεύεται στην Πλατεία Il-Fosos στη Βαλέτα για το ξέφρενο party. Το  Isle of MTV, μια από τις πιο cool ευρωπαϊκές μουσικές εκδηλώσεις, είναι γνωστό για την ανάδειξη μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο superextrafantastic διαγωνισμό, συμπληρώστε το κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό που θα βρείτε σε κάθε εστιατόριο Goody’s  ή δηλώστε συμμετοχή στο www.mtvgreece.gr/goodys ! Ο χρόνος τρέχει!! Έχετε μια ακόμα μέρα!!

Η Goody’s και το MTV συνεχίζουν την πιο επιτυχημένη συνεργασία που έγινε ποτέ και σε ταξιδεύουν με την Express Holidays, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, στα πιο hot event του εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover