Express Holidays

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

5 ασυνήθιστα δωμάτια ξενοδοχείων!



Ο σύγχρονος ταξιδιώτης έχει προφανώς αυξημένες απαιτήσεις, ωστόσο ορισμένα δωμάτια ξενοδοχείων ξεπερνούν κάθε φαντασία, ικανοποιώντας αναμφίβολα και τα πλέον απαιτητικά γούστα!

1. “Eden Hotel's Batman Suite”
Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου “Eden”, στην πόλη Kaohsiung της Taiwan αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου στη σπηλιά του “Batman”!  Στο ταβάνι υπάρχει η ...
νυχτερίδα-σήμα του διάσημου υπερήρωα, ενώ ένας καναπές “Batmobile” βρίσκεται σταθμευμένος στη γωνία! 
Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο εύκολο να ζήσει κανείς μια παιδική φαντασίωση!

2. “Hotel & Igloo Village Kakslauttanen”
Το συγκρότημα Kakslauttanen βρίσκεται στην περιοχή Saariselkä, σε ένα πανέμορφο τοπίο της Λαπωνίας, δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Urho Kekkonen.  Η ιδιαιτερότητα των δωματίων του ξενοδοχείου αυτού ωστόσο, έγκειται στη μοναδική δυνατότητα, που προσφέρει στους επισκέπτες του να απολαύσουν το Βόρειο Σέλας - από το κρεβάτι τους - κάτω από τη γυάλινη οροφή ενός φουτουριστικού γυάλινου ιγκλού!
Αδιαμφισβήτητα θα δώσει άλλη διάσταση στα όνειρα σας!

3.    “Propeller Island City Lodge”
Το ξενοδοχείο “Propeller Island City Lodge” αποτελείται μόνο από ιδιαίτερα δωμάτια!  Ανάμεσα στα οποία επιλέξαμε ως το πλέον ιδιαίτερο και ξεχωριστό το «Ανάποδο δωμάτιο» / “Upside Down Room”.  Το δωμάτιο αυτό  είναι στην κυριολεξία αναποδογυρισμένο, καθώς τα έπιπλα κρέμονται από την οροφή, ενώ οι επισκέπτες χαλαρώνουν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους-κουτιά μέσα στο πάτωμα!
Ένα μοναδικό κατάλυμα σουρεαλιστικού χαρακτήρα.

4. “Icehotel”
To “Icehotel”, στην Κοπεγχάγη της Σουηδίας, είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από πάγο και χιόνι.   Οι επισκέπτες κοιμούνται σε θερμικούς υπνόσακους σε κρεβάτια  χτισμένα από κομμάτια πάγου!  
Αξίζει να αναφερθεί ότι το ξενοδοχείο λειτουργεί επίσης σαν αξιοθέατο – ανοικτό στο κοινό για ένα διάστημα της ημέρας (10:00 πμ - 18:00 μμ), καθώς φιλοξενεί συλλογή γλυπτών έργων από πάγο, η οποία μάλιστα ανανεώνεται κάθε χρόνο και αφήνεται στη συνέχεια να λιώσει κάτω από τις ακτίνες του ήλιου με τον ερχομό της άνοιξης, μένοντας πλέον μόνο στις εντυπώσεις, τις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες των επισκεπτών.

5. “Poseidon Undersea Resort”
Στο “Poseidon Undersea Resort” οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, όπως το να ξυπνάς κάτω από το βαθύ μπλε της θάλασσας με ποικιλόχρωμα ψάρια να κολυμπούν από πάνω σου υπό τις ακτίνες του ήλιου, που λαμπυρίζει!
Το πρώτο υποθαλάσσιο θέρετρο του κόσμου διαθέτει 24 θεαματικές σουίτες και ένα πολυτελές διαμέρισμα, 12 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.  Αναμεσά τους ξεχωρίζει η “Nautilus Suite”,  η μεγαλύτερη υποθαλάσσια κατοικία  – 1.000 τετρ. πόδια, την οποία - όπως και όλο το θέρετρο σχεδίασε, ο Αμερικανός μηχανικός υποβρυχίων, Bruce Jones, εμπνευσμένος από τα έργα του Ιουλίου Βερν και το φανταστικό υποβρύχιό του.
Πρόκειται σίγουρα για μια αξέχαστη εμπειρία, που προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης.





“Eden Hotel's Batman Suite”

“Hotel & Igloo Village Kakslauttanen”
“Upside Down Room - Propeller Island City Lodge”



“Icehotel”



“Poseidon Undersea Resort”



O CEO  κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα της expressholidays.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover