Express Holidays

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τα must της Σαντορίνης

  • «Βουτήξτε» στα μοναδικά ηλιοβασιλέματα της Καλντέρας.
Η Καλντέρα αγκαλιάζοντας απλόχερα το Αιγαίο περιγράφεται ως «το σημείο όπου η σιωπή της ανατολής συναντά την ηρεμία της Δύσης», δημιουργώντας μια μοναδική αρμονία χρωμάτων.  Σας συστήνουμε να μην τρέξετε στην Οία μέσα στο συνωστισμό.  Όπου κι αν βρεθείτε στην Καλντέρα, το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό!
  • Δοκιμάστε “Vinsanto” σοκολάτες!
Είναι περιττό να πει κανείς ότι είναι must να δοκιμάσετε το ...
τοπικό γλυκό κρασί του νησιού, “Vinsanto”.  Ωστόσο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις σοκολάτες με γέμιση Vinsanto της Οινοποιίας Αργυρού.  Ο συνδυασμός του κρασιού με τη σοκολάτα είναι μια γεύση που, πιστέψτε μας, πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίσετε!  Ακόμη και αν είναι καλοκαίρι!
  • Κάντε μια στάση στο διάσημο «Φράνκο».
Το γνωστό στέκι της Σαντορίνης όπου παίζει μόνο κλασσική μουσική!  Απολαύστε την Καλντέρα στο προσκήνιο υπό τους ήχους μιας όπερας στο background.  Και τι θα πιείτε; Μα ένα "Μαρία Κάλλας" κοκτέιλ, φυσικά!
  • Απολαύστε τη θάλασσα στην Περίσσα.
Αν είστε λάτρης των ήρεμων νερών και της καυτής άμμου, τότε η παραλία της Περίσσας είναι αυτό που ψάχνετε.  Η πιο διάσημη παραλία του νησιού, η οποία συμπεριλαμβάνεται σε λίστες με τις πιο διάσημες παραλίες στον κόσμο.  Η γύρω περιοχή διαθέτει μια πληθώρα από εστιατόρια και ταβέρνες, ενώ το ορεινό ανάγλυφο του εδάφους στο ηφαιστειογενές νησί, προστατεύει την Περίσσα από τα καλοκαιρινά μελτέμια του Αιγαίου.


Και για τη διαμονή σας το Travel Plan σας συστήνει:

KALLISTI THERA HOTEL - 4*
 από 36 € ΒΒ*
Πρόκειται για ένα από τα top ξενοδοχεία της Σαντορίνης.  Στο κέντρο των Φηρών, ένα λεπτό μόλις από την περίφημη Καλντέρα.  Χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία των Φηρών, με νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.  Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης πλάι στην πισίνα του.

SANTORINI PALACE HOTEL - 4* από 54 € ΒΒ 
Το Santorini Palace είναι ένα μοναδικό θέρετρο, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα του νησιού.  Είναι ένα ιδανικό κατάλυμα για να συνδυάσετε αναψυχή και επιχειρήσεις.  Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν  μεταξύ άλλων παροχχ τη γαλήνια ατμόσφαιρα του Spa, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα.

*ΒΒ: στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό.



O CEO  κ.Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα της expressholidays.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!





Άποψη του Kallisti Thera

Santorini Palace


Άποψη της πισίνας του Santorini Palace









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover