Express Holidays

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδιαίτερα φεστιβάλ του Σεπτέμβρη στην Ευρώπη!


O CEO κ.Δασκαλάκης Γεώργιος 

& η ομάδα της expressholidays.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!

  • TodaysArt - Χάγη, Ολλανδία
To TodaysArt στη Χάγη της Ολλανδίας, ξεκίνησε το 2005 και έκτοτε κάθε χρόνο παρουσιάζει ένα πρόγραμμα το οποίο αφορά την παρουσίαση και την ανάπτυξη τολμηρών, σύγχρονων, εικαστικών και παραστατικών τεχνών αλλά και την αρχιτεκτονική και ψηφιακή κουλτούρα.

Το TodaysArt προσελκύει διεθνείς καλλιτέχνες, διανοούμενους αλλά και απλό κόσμο και περιλαμβάνει εξαιρετικές παραστάσεις, εκθέσεις αλλά και παγκόσμιες πρεμιέρες.

Το φετινό TodaysArt λαμβάνει χώρα στις 27 και 28 Σεπτέμβρη το TodaysArt θα λάβει χώρα σε ένα εμβληματικό κτήριο 124.000m2, το πρώην Υπουργείο Εξωτερικών.
Info: http://todaysart.org


 
  • The International Oyster Festival 2013 - Galway, Ιρλανδία
Το Oyster Festival είναι το παλαιότερο διεθνές φεστιβάλ στρειδιών και λαμβάνει χώρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε Σεπτέμβρη.  

Το φεστιβάλ αυτό καθιερώθηκε για τον εορτασμό της έναρξης της περιόδου των στρειδιών, τα οποία όπως λέγεται είναι διαθέσιμα μόνο όταν στο όνομα του μήνα υπάρχει ένα «R» (SeptembeR).
 
Το Galway International Oyster & Seafood Festival έχει διάρκεια 3 ημερών και περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική, θαλασσινά γεύματα, gala μεταμφιέσεων αλλά και το World Oyster Opening Championship.

*Αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα φεστιβάλ αυτά από κοντά, κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια τώρα στο: expressholidays.gr






Galway International Oyster & Seafood Festival









Στα δρώμενα του TodaysArt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover