Express Holidays

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Προσφορά: Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας

39€/Άτομο σε δίκλινο με πρωινό!Έως 15/11
Ανάμεσα σε έλατα και καστανιές, στην πλαγιά ενός βουνού κακομαθημένου από τη μητέρα Φύση εμπνευστήκαμε ένα χώρο ιδανικό για σας. Δημιουργήσαμε το ξενοδοχείο μας στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα, σε υψόμετρο 1.100 μ. και μόλις 52χλμ. από τη Ναύπακτο.

Μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο διαφορετικών δραστηριοτήτων, όπως η μαγευτική διαδρομή στο δάσος με τα έλατα και τις καστανιές, η περιπετειώδης πεζοπορία στο μονοπάτι του Ηρακλή & το γεφύρι του Καρκάβου, το ονειρεμένου πικ-νικ στον Αϊ Γιάννη και οι αγχολυτικοί περίπατοι στη γραφική Άνω Χώρα. Χωμένο στην αγκαλιά της παρθένας ελληνικής φύσης, το ξενοδοχείο μας σάς υπόσχεται σπιτική φιλοξενία συνδυασμένη με ασύγκριτη χαλάρωση!

Με μία αίσθηση παιδικής ξενοιασιάς, που ξυπνάει αναμνήσεις από διακοπές «στο χωριό», εδώ θα ξεχάσετε το θόρυβο της πόλης και το άγχος των υποχρεώσεων.

Πιστοί στα ιδανικά μας, σάς προσκαλούμε να βρείτε τη ζεστή «φωλιά» σας στο οικογενειακό σαλόνι του ξενοδοχείου μας. Να κουρνιάσετε δίπλα στο τζάκι και να το αφήσετε να ζεστάνει το χειμωνιάτικο παραμύθι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επισκεφθείτε το www.expressholidays.gr ή στο 210 6752300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover