Express Holidays

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Συναυλία της Μόνικα την Κυριακή 31 Ιουλίου στην Πάρο! Μείνετε στο ξενοδοχείο Chroma 3* από 54€



Στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρκου θα εμφανιστεί την Κυριακή 31 Ιουλίου 2011, 21.30 στο Θέατρο του Πάρκου "Αρχίλοχος" η Μόνικα για μια μαγευτική καλοκαιρινή συναυλία.


Μετά την εξαιρετική παρουσία της στην Μικρή Επίδαυρο, η Μόνικα έρχεται στην Πάρο όπου θα ερμηνεύσει στο πιάνο και την κιθάρα τα κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ "Exit", επιτυχίες μέσα από τον πρώτο της δίσκο "Avatar" και μια επιλογή από διασκευές αγαπημένων της κομματιών.
Εισιτήρια: €15 και ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12

Λίγα λόγια για την Μόνικα
Η Monika γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Στα 23 της χρόνια κυκλοφορεί τον πρώτο της επίσημο δίσκο. Η μουσική της είναι σε αγγλικό στίχο με επιρροές από Χατζιδάκι, Ennio Morricone, PJ Harvey αλλά και Beatles γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία για τα Ελληνικά δεδομένα. Ύστερα από πλήθος συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Avatar» με 13 κομμάτια από την δισκογραφική εταιρία «Archangel Music». Κομμάτια από τον δίσκο της που σημείωσαν τεράστια επιτυχία είναι τα «Over The Hill», «Babe», «Bloody Sth», «Avatar», «Your Favorite», ενώ ο δίσκος έγινε πλατινένιος. Δύο χρόνια μετά τον επιτυχημένο της δίσκο, κυκλοφορεί σε δικιά της σύνθεση/ερμηνεία και στίχους, το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Exit», αποτελούμενο από δώδεκα κομμάτια. 

Πληροφορίες
Περιβαλλοντικό & Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Άϊ-Γιάννης Δέτης, τηλ. 22840 53573, Νάουσα Πάρος, 84400


Πηγή: in.gr

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Ξενοδοχείο Chroma 3* από 54€ με πρωινό

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε expressholidays.gr ή να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Express Holidays.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover