Express Holidays

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τα MTV Splash Parties επιστρέφουν!


4 ΜΟΝΑΔΙΚΑ BEACH PARTIES ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ!



Τα MTV Splash Parties powered by Heineken επιστρέφουν δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι, για 2η χρονιά! Το MTV και η Heineken ετοιμάζουν για ακόμα μια φορά τα πιο καυτά beach parties του καλοκαιριού. Αξέχαστα happenings, παιχνίδια μέσα και έξω από την θάλασσα, πολλές εκπλήξεις και dance μουσικές από guest DJs του εξωτερικού στις πιο hot παραλίες σε Χαλκιδική, Αθήνα, Πάρο και Μύκονο.

Το πρώτο MTV Splash Party έγινε την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο beach bar «Ναυαγός» στη Χαλκιδική με guest DJs τους Copyright & Sugar House! Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 9 Ιουλίου, το party μεταφέρεται στο «Balux» το απόλυτο καλοκαιρινό club της παραλιακής με τους DJ Christo Z και DJ Jojo στα decks! Το Σάββατο 16 Ιουλίου το MTV και η Heineken πάνε στο «Punda Beach» της Πάρου για το πιο ξέφρενο Splash Party που έγινε ποτέ με τους Balearic Soul στις μουσικές επιλογές! Ο κύκλος των MTV Splash Parties κλείνει το Σάββατο 30 Ιουλίου στο «Super Paradise» στη Μύκονο με τον Dj Ralvero να μεταφέρει από την κονσόλα του τα πιο δυνατά beats του φετινού καλοκαιριού!

Το MTV και η Heineken σας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στα πιο δροσερά beach parties όπου το κέφι και η διασκέδαση βαράνε κόκκινο παρέα με τους καλύτερους DJs της dance μουσικής.

Τα MTV Splash Parties γίνονται με την υποστήριξη του αντηλιακού Carroten, της Chiquita της TERRA και της Luxotica.

Get Splashed!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε mtvgreece.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover