Express Holidays

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινόπωρο στην όμορφη Κωνσταντινούπολη

Το φθινόπωρο της πάει γιατί: Τα πορτοκαλοκίτρινα χρώματα δημιουργούν υπέροχες αντανακλάσεις στα νερά του Βοσπόρου, που έχουν έτσι κι αλλιώς κάτι από φθινοπωρινή μελαγχολία. Και για τον πολύ πιο πεζό λόγο ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι αεροπορικές εταιρείες την συμπεριλαμβάνουν στη λίστα των προσφορών τους.

Τα highlights: Τα διάσημα αξιοθέατα, Αγία Σοφία, Top Kapi, Dolmabahce, Μπλε Τζαμί και, βέβαια, οι δύο ανατολίτικες αγορές της πόλης για… παζάρια μέχρι τελικής πτώσης. Ο κοσμοπολίτικος πεζόδρομος της Istiklal, για shopping και χάζι με κεντροευρωπαϊκό αέρα, και τα δρομάκια που τον περιστοιχίζουν για άρωμα γειτονιάς. Οι όχθες του Βοσπόρου και τα πανέμορφα Πριγκιποννήσια, για φθινοπωρινή ρομαντζάδα. Όσες από τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2010 προλαβαίνετε να δείτε.

Πού θα φάτε: Παραδοσιακή τουρκική κουζίνα στα Alem (Evizade Sok. No:8-10 Beyoðlu) και Safran Restaurant Taksim του Ceylan Intercontinental (Asker Ocağı Ave. No:1 Taksim) και στο στιλάτο, 360 bar restaurant (Istiklal Caddesi / Misir Apt. K:8 Ν: 311, Beyoglu).

Επισκεφθείτε το www.expressholidays.gr και επιλέξτε τον δικό σας φθινοπωρινό προορισμό.
Πηγή: in2life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover