Express Holidays

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Διασκέδαση στην Πάτμο

Το νησί αντίθετα με το τι νομίζει η πλειοψηφία γι' αυτό, έχει έντονη νυχτερινή ζωή που κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες.Υπάρχουν μέρη να πιεις ήρεμα το ποτό σου όπως το "φαληράκι", το "καφέ έβελυν",ο "αρίων" αλλά και ο "Άνεμος" στη Σκάλα, αλλά και η "Αστοιβή" και η "Στοά" στη Χώρα.

Επειδή τα μπαρ στη Χώρα κλείνουν στις 2 το βράδυ όλοι κατεβαίνουν στα κλαμπ της Σκάλας για να συνεχίσουν. Το "Alpha club" το "Kasbah" και το "Konsolato" μαζεύουν τον περισσότερο κόσμο. Όποιος επιθυμεί τα ελληνικά μπορεί να περάσει μια βόλτα από το "Σελήνη". Μη ξεχάσετε να περάσετε μια βραδιά στο "Αλώνι" όπου μπορείτε να φάτε,να πιείτε και να χορέψετε στους παραδοσιακούς νησιώτικους, κι όχι μόνο, ρυθμούς του Τσούμπου και της παρέας του.

Δώστε προσοχή στα παραδοσιακά χορευτικά του Χριστόδουλου και των φίλων του. Στη Σκάλα επίσης υπάρχουν πολλές καφετέριες που μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου. Το "Chris cafe" μαζεύει ντόπιους πολλούς. Το "πέτρινο" στην πλατεία της Σκάλας. Από τη "λόζα" στη Χώρα μπορείς να πίνεις τον καφέ ή το ποτό σου ή και να τρως έχοντας όλο το νησί στα πόδια σου. Όταν περπατάτε στην κεντρική πλατεία της Σκάλας σταματήστε για ένα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού από τα χεράκια της κ. Σταματίας στο παραδοσιακό καφενείο "Huston" με την μεγάλη ιστορία του. Αν είστε τυχεροί και πέσετε πάνω σε κάποιο παραδοσιακό πανηγύρι μην το χάσετε.

Ανακαλύψτε τους προορισμούς με τα μάτια του Express Holidays και ζήστε αξέχαστες διακοπές! Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@expressholidays.gr ή στο 210 6752300
Πηγή: travelplorer.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover