Express Holidays

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Νίσυρος: ένα ηφαίστειο σαγηνευτικό όσο και επικίνδυνο

Ένα νησί με ατμόσφαιρα γοητευτική όσο και απόκοσμη. Η Νίσυρος. Με το φιλόξενο λιμανάκι της, τα γραφικά χωριά της, το μεσαιωνικό οικισμό του Εμπορειού, τις βοτσαλωτές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, τις καταπράσινες πλαγιές της, τα ιπποτικά της κάστρα.

 Με τους ανθρώπους της και τους φανατικούς επισκέπτες της, που αν τους ρωτήσεις γιατί επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά δε θα σου μιλήσουν για hot spots κι αξιοθέατα, αλλά για εμπειρίες. Από αυτές που προσφέρει απλόχερα ένα νησί μοναδικό στην αυθεντικότητά του.

Θα φάτε:
Φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και μαγειρευτές σπεσιαλιτέ, στο Captain's House και τον Μάκη στους Πάλλους. Hot spot για μαγειρευτά θεωρείται το Μπαλκόνι του Εμπορειού, που απολαμβάνει και εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, ενώ για τις τοπικές σπεσιαλιτέ του φημίζεται το Πανόραμα, στο Μανδράκι. Στα Νικειά, θα κάνετε οπωσδήποτε μια στάση για πιτθιά (ντόπιους ρεβιθοκεφτέδες) και κοκκινιστό κατσικάκι στην Πόρτα, στην ομώνυμη πλατεία, ενώ στην άλλη διάσημη πλατεία, αυτή της Ηλικιωμένης, στο Μανδράκι, η top πρόταση ακούει στο όνομα Ειρήνη και σερβίρει home made μαγειρευτά και ψητά στη σούβλα.

Θα πιείτε: Σουμάδα –ναι, σουμάδα– στα καφενεία των χωριών. Ντόπιο κρασί στα κεφάτα πανηγύρια. Οτιδήποτε άλλο στο ένα και μοναδικό μπαράκι στο Μανδράκι, ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@expressholidays.gr ή στο 210 6752300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover