Express Holidays

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Οι παραλίες της Θάσου

Από τα πιο πράσινα νησιά της χώρας, «παιδί» χαϊδεμένο του ήλιου, της θάλασσας και της μητέρας Φύσης. Πανέμορφες αμμουδερές παραλίες και μέσα, ορεινό τοπίο με πολλά τρεχούμενα νερά. Δεν θα «χορταίνουν» τα μάτια σας! Παρά την ορεινή ομορφιά της, η Θάσος είναι γεμάτη παραλίες. Μιλάμε για τόσο πολλές παραλίες που ακόμα κι αν βρεθείτε στο νησί στα μισά του Aυγούστου, στην πλέον πολυπληθή τουριστική επιδρομή, δηλαδή, θα μπορέσετε να εντοπίσετε «πριβέ» ακρογιαλιές. Από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι οTαρσανάς, το Νυστέρι, η Γλυφάδα, το Κρυονέρι, το Παχύ, η μεγάλη παραλία του Pαχωνίου, η Tρυπητή, η παραλία των Μεταλλείων στα Λιμεναρχεία, το Πευκάρι, ο Ποτός, η Ψιλή Άμμος, η Aλυκή με το αρχαίο λατομείο, η Χρυσή Ακτή, η Χρυσή Αμμουδιά και τέλος η Mακρύαμμος.   Σε όλες αυτές τις παραλίες θα βρείτε ψιλή άμμο, τόσο μέσα όσο και έξω από τη θάλασσα. 

Αν τώρα, κάνοντας το γύρο του νησιού, είστε κάπως παρατηρητικοί, προς τη μεριά της θάλασσας, θα ανακαλύψετε και πλήθος άλλων μικρών κολπίσκων, ιδανικών για μπάνιο. Σε αυτούς τους μικρούς κολπίσκους έχετε πολύ καλές πιθανότητες να κολυμπήσετε ακόμα και μόνοι σας αυτόν τον Aύγουστο της κοσμοσυρροής!

Άλλες κοσμικές, άλλες ερημικές, οργανωμένες ή μη το νησί μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα. Σας προτείνω πάντως τις μη, οργανωμένες γιατί: 1) έχουν λιγότερο κόσμο, 2) είναι δωρεάν, 3) δεν θα χρειαστεί να κολυμπήσετε μέσα στα αντηλιακά και 4) ο πλαϊνός σας θα είναι στα 20 μ. και όχι στο ένα!


 Για τη διαμονή σας επισκεφθείτε το www.expressholidays.gr 
 Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover