Express Holidays

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ποικιλία, υψηλός τουρισμός και ανθρωπιά.

Μετάβαση: Τουλάχιστον 4 πλοία την ημέρα ξεκινούν από τον Πειραιά για την Πάρο! Αν βιάζεστε όμως μπορείτε να πετάξετε στα κύματα με ταχύπλοο. Ξεκινώντας από την Ραφήνα, θα είστε σε τρεισήμισι ώρες στην Πάρο.
Φαγητό: Η Πάρος διαθέτει δεκάδες φαγάδικα με διεθνή και ελληνική κουζίνα. Στην Παροικιά καθίστε στο "Belle Vue", κοντά στο κάστρο και για ψάρι στην "Παροικιά". Καλά θα φάτε επίσης στο "Σιρόκο" και στο "Levantis". Στη Νάουσα μπροστά από το λιμάνι θα συναντήσετε την ψαροταβέρνα "Barbarossa". Να πάτε για κυνήγι και ρεβιθάδα στου "Τσιτσάνη" στο Πρόδρομο και στη ταβέρνα της Χαρούλας στη Μάρπησσα. Για γαλακτομπούρεκο στο Πίσω Λιβάδι.

Διασκέδαση: Στο θέμα αυτό η επιλογή είναι σχεδόν αδύνατη! Υπάρχουν δεκάδες μπαρ και κλαμπ, που κάνουν το νησί να σείεται τη νύχτα...Θα διασκεδάσετε σε καλοφτιαγμένους χώρους που ανταγωνίζονται επάξια κάποιους Αθηναϊκούς. Μερικές ιδέες είναι στην Παροικιά: "το Splash", το "Pebles", και το "Hard Rock Cafe". Στη Νάουσα να πάτε στο "Cavarnis", στο "Agosta", στο "Sofrano", και στην "Ανεμόεσσα". Πιο έξω, στην Αλυκή, περάστε από το "Εργοστάσιο".
Ψώνια: Η Πάρος φημίζεται για τα κρασιά της. Να πάρετε γιατί δεν θα βρείτε εύκολα στην Αθήνα. Στις Λεύκες θα βρείτε έκθεση παραδοσιακής υφαντικής. Θα βρείτε ακόμα πολύ καλά κεραμικά και είδη λαϊκής τέχνης. Από την Παροικιά μπορείτε να αγοράσετε και πολύ κομψά ασημένια και χρυσά κοσμήματα.
Που θα κολυμπήσετε: Θα κολυμπήσετε σε πεντακάθαρα νερά, συνήθως ρηχά, και θα κάνετε την ηλιοθεραπεία σας σε πλαζ με άμμο ή ψιλό βότσαλο. Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές παραλίες, όπως ο Κριός, ο Άγιος Φωκάς, το Πίσω Λιβάδι, ο Λογαράς και ο Αμπελάς. Υπάρχουν όμως και οι κοσμικές, όπως το Μοναστήρι και η Πούντα, που είναι εξοπλισμένες με μπιτς μπαρ και...μπιτ. Για περισσότερη απομόνωση, να πάτε στον Καλόγερο και τον Λολαντώνη.

Για τη Διαμονή σας επικοινωνήστε στο info@expressholidays.gr και στο 210 6752300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover