Express Holidays

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Διακοπές in, αδρεναλίνη στα όρια...και όποιος αντέξει!

Διακοπές in, η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινα, γνωστοί και άγνωστοι, σταρ και αντιστάρ, ερωτευμένοι και μόνοι, κάθε βράδυ ξημερώνονται μες στα μπαράκια. Το πρωί το νησί κοιμάται. Ξυπνάει μετά τη μία, συνήθως με Hung Over. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις....


Παραλίες:...τουτέστιν Πλατύς Γιαλός, υπέροχη παραλία για να ηρεμήσει κανείς, αλλά και σημείο εκκίνησης για τις πέριξ. Ψαρρού, Παράγκα, Παραντάιζ, Σούπερ Παραντάιζ, Αγράρι, Ελιά, Τούρλος, Καλαφάτης, όλες υπέροχες. Αργά το απόγευμα, βόλτες στο λιμάνι, με την αέναη κίνηση, τα Ματογιάννια και φυσικά στην "Αλευκάντρα", τη μικρή Βενετία της Μυκόνου.
Στάση στο "Caprice" για καφέ δυναμίτη ή για ολόφρεσκους χυμούς.




Ώρα φαγητού...Η Μύκονος αποτελεί ένα μοναδικό εκπρόσωπο της ελληνικής γαστρονομίας και φημίζεται για μια σειρά μεζέδες, όπως κοπανιστή, ξινοτύρι, λουκάνικα, λούζες. Η καλή μέρα από το πρωί πρωινό σαν της "Βεγγέρας" δεν έχει κανένας. Μεσημεριανό. Αυτό το γεύμα εδώ για την ακρίβεια του λόγου θα πρέπει να αποκαλείται "απογευματινό". Θα το απολαύσετε το μπαράκι ή στα ταβερνάκια της παραλίας που θα βρείτε.

Δείπνο:..."Κατρίν", "Φιλίππης", "1900", "Κιούπια", "Da Lou", "La Boussola"(φοβερή αστακομακαρονάδα κόκκινη), "Καλό Λειβάδι" (τα ωραιότερα θαλασσινά που φάγατε ποτέ και η κλασική του άσπρη αστακό-μακαρονάδα).

Διασκέδαση:...το clubbing...που θα πάτε;;;; Σε όλα!!! Πιο νωρίς επιβάλλεται ένα πέρασμα απ' το "Pieros".

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο info@expressholidays.gr ή στο 210 6752300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover