Express Holidays

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Πύλος: στην αγκαλιά του Ναβαρίνου

Αρχαίο βασίλειο του σοφού Νέστορα και θέρετρο μιας από τις σπουδαιότερες ναυμαχίες της σύγχρονης ιστορίας, τόπος γόνιμος, προικισμένος με πλούσια βιοποικιλότητα, η Πύλος θα εξαντλήσει ευχάριστα τόσο τον φυσιολάτρη όσο και τον ιστοριοδίφη - ακόμα και όσους έχουν τα μάτια στραμμένα στο Διάστημα! Αξίζει να επισκεφθείτε:

Πολυλίμνιο
Ενας μικρός φυσικός παράδεισος της Μεσσηνίας, 20 χλμ. από την Πύλο, κοντά στο χωριό Χαραυγή. Ενα περιποιημένο μονοπάτι με ξύλινα γεφυράκια, πνιγμένο στα πλατάνια, οδηγεί κλιμακωτά στις 7 μικρές και μεγαλύτερες λεκάνες που σχηματίζει το ποταμάκι, το οποίο, στο τέλος της διαδρομής, μετατρέπεται σε έναν εντυπωσιακό καταρράκτη 25 μέτρων, που γεμίζει μια βαθιά καταπράσινη λίμνη.

Καταρράκτης Καλάμαρη
Σε κοντινή απόσταση από τη Γιάλοβα, στο δρόμο για Σχινόλακα, βρίσκεται ένας μικρός αλλά όμορφος καταρράκτης. Θα φτάσετε εκεί ακολουθώντας ένα στενό και σε μερικά σημεία δύσβατο μονοπάτι, ωστόσο το θέαμα που σας περιμένει στο τέλος της εικοσάλεπτης διαδρομής θα σας ανταμείψει.

Οινοποιείο Παναγιωτόπουλου
Το ξέρετε ότι ίσως το καλύτερο cabernet της Ελλάδας παράγεται στη Μεσσηνία; Στον Πύργο Τριφυλίας, κοντά στη Χώρα, επισκεφτείτε τους αμπελώνες και το οινοποιείο του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, τα εξαιρετικά βιολογικά κρασιά του οποίου φέτος σάρωσαν στις Βρυξέλλες, αποσπώντας μεγάλες διακρίσεις!


Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις επικοινωνήστε στο Info@expressholidays.gr 
ή στο 210 6752300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover