Express Holidays

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Απόλυτη πολυτέλεια για εξαιρετικές διακοπές!


Εκτός από πλήθος πολύβουο, το μεγαλόνησο της Δωδεκανήσου έχει ήσυχες γωνιές, άφθονες παραλίες και, σε μεγάλο βαθμό, το σπάνιο αυτό προτέρημα που λέγεται ποιότητα υπηρεσιών. Εντός των τειχών της μεσαιωνικής της πόλης, όπου η Εποχή των Ιπποτών είναι αρχιτεκτονικώς παρούσα, θα χορτάσουμε βόλτες και ιστορία και θα συναντήσουμε όλες τις φυλές της Γης να βολτάρουν -κι εμείς μαζί- στα σοκάκια, που το βράδυ γεμίζουν απ' τα τραπεζάκια των μπαρ.
Το Rodos Palace Hotel σας προσφέρει τα πάντα για εξαίρετες διακοπές, από απόλυτη πολυτέλεια, εξαίρετα καταλύματα με στιλ, εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως που θα σας εκπλήξουν και ένα μαγευτικό τοπίο στο Αιγαίο. Όποιος και αν είναι ο λόγος των διακοπών σας, ήρεμη χαλάρωση σε στιλ, οικογενειακές διακοπές ή γιορτινή απόδραση, το Rodos Palace είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Μπορείτε να περάσετε την ώρα σας σε μια από τις 3 εξωτερικές πισίνες ή να φροντίσετε τον εαυτό σας κάνοντας κάποια αναζωογονητική θεραπεία. Ο χώρος για τις οικογένειες είναι σχεδιασμένος για τις ανάγκες των γονιών και των παιδιών όλων των ηλικιών.
Για κρατήσεις πατήστε εδώ. Το Express Holidays σας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο διακοπών για μια καλοκαιρινή απόδραση της αρεσκείας σας.


Πηγή: www.expressholidays.gr
          www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover