Express Holidays

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Η διασκέδαση στο Ρέθυμνο!

Το Ρέθυμνο είναι μια πόλη όπου υπάρχει ζωή χειμώνα - καλοκαίρι.Τους καλοκαιρινούς μήνες η νέα πόλη μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω της απέραντης χρυσής αμμώδους παραλίας της, η οποία έχει πάρει και τη γαλάζια σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης για την καθαρότητά της. Παρόλαυτά τόσο οι Ρεθεμνιώτες όσο και οι επισκέπτες της πόλης περνούν τις περισσότρερες ώρες τους στην παλιά πόλη.

Το καλοκαίρι ο κόσμος μαζεύεται στην "πασαρέλα" του Ρεθύμνου, ένα δρόμο κοντά στο λιμάνι δηλαδή, όπου είναι συγκεντρωμένες οι περισσότερες καφετέριες της πόλης, ενώ το χειμώνα η κίνηση μεταφέρεται μέσα στη παλιά πόλη γύρω από τη κρήνη ριμόντι, όπου υπάρχουν μουσικά καφενεία με μαυροδάφνη να ρέει υπό τους ήχους έντεχνης μουσικής. Το βράδυ και ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες δεν πέφτει καρφίτσα και αυτό είναι το σημείο εκκίνησης του night life. 

Όταν το κέφι ανάψει, οι φανατικοί clubbers θα μοιραστούν στα μεγάλα club της πόλης, ακούγωντας ελληνική και ξένη μουσική και όλα μπορούν να συμβούν. Επίσης στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης υπάρχουν πολλά μαγαζιά για τους λάτρεις της παλιάς καλής ελληνικής μουσικής συνοδευόμενης από ρακί, κρασί, ούζο και άφθονους μεζέδες. Το θετικό στοιχείο στη νυχτερινή διασκέδαση του Ρεθύμνου είναι όλα τα μαγαζιά βρίσκονται στο παλιό λιμάνι και γενικότερα εκεί κοντά γύρω περιοχή μέσα στη παλιά πόλη, σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους δίνοντας έτσι στο κόσμο πολλές επιλογές για τη νυχτερινή του εξόρμυση και το κυριότερο χωρίς μεταφορικό μέσο.


Ταξίδι στη διασκέδαση του Ρεθύμνου: www.expressholidays.gr
Πηγή: http://hellas.teipir.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover