Express Holidays

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ένας Έλληνας στο Γιοχάνεσμπουργκ


Ο 16χρονος Γ. Τουρλιάδης από τη Θράκη θα πατήσει το χορτάρι του «Σόκερ Σίτι» ως ένας εκ των σημαιοφόρων της τελετής έναρξης
Oύτε αθλητής ούτε προπονητής ή άλλος παράγων του ποδοσφαίρου δεν έμελλε να είναι ο πρώτος Ελληνας που θα παρελάσει απόψε μέσα στο κατάμεστο «Σόκερ Σίτι» υπό το βλέμμα 97.000 θεατών.
Για έναν νέο που μεγαλώνει (όπως η συντριπτική πλειονότητα των συνομηλίκων του) παρακολουθώντας με λατρεία τους ποδοσφαιρικούς αστέρες η μεγαλύτερη συγκίνηση δεν είναι τόσο η ίδια η παρέλαση όσο η εγγύτητα με το «όνειρο». «Αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι πριν αρχίσει η εκδήλωση θα είμαστε στα αποδυτήρια με τους αθλητές- ίσως καταφέρω να γνωρίσω και κάποιους από αυτούς. Φυσικά όλοι οι φίλοι μου δεν μου έχουν παραγγείλει δώρα αλλά... αυτόγραφα» λέει ο Γιώργος.

Αλλωστε μετά την παρέλαση ο 16χρονος θα ενωθεί με τους υπόλοιπους φιλάθλους για να παρακολουθήσει τον εναρκτήριο αγώνα ανάμεσα στη Νότια Αφρική και στο Μεξικό, υποστηρίζοντας (φυσικά) τη Νότια Αφρική «όχι μόνο γιατί είναι υπέροχη χώρα αλλά και επειδή έχει πολύ καλούς παίκτες.Αλλωστετους χρωστάω την ευκαιρία που μου δώσανε να ζήσω αυτές τις μοναδικές εμπειρίες» προσθέτει.
Ζήστε και εσείς την εμπειρία με το Express Holidays


Πηγή: www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover