Express Holidays

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Γιατί να επισκεφθείτε τη Μύκονο


Τα στοιχεία της φύσης είναι εδώ πιο έντονα και ντόμπρα, σε γεμίζουν, σου αφυπνίζουν νομίζεις νέες αισθήσεις: ο αέρας, ο ήλιος, το φεγγάρι, το βαθύ πέλαγο, είναι πράγματα πρωταρχικά που συνοδεύουν το νησί διαμορφώνοντας το μοναδικό χαρακτήρα του αιώνες τώρα. Η αρμονία της αρχιτεκτονικής της Μυκόνου είναι άλλο ένα στοιχείο άξιο θαυμασμού. Η θέση και ο τρόπος που είναι στημένη η Χώρα, στο μάτι του Βοριά, το παλιό λιμάνι, συγκεκριμένα χρώματα σοφά μοιρασμένα, αυτό το έντονο άρωμα Ιστορίας παντού, κάνουν όλα μαζί ένα πραγματικό αριστούργημα.

Κανένας άνθρωπος μόνος του και κανένα μελετημένο σχέδιο δεν θα μπορούσε να φτιάξει κάτι το τόσο μοναδικό.Το συναίσθημα ότι χάνεσαι για λίγο μέσα στα σοκάκια της Χώρας είναι συναρπαστικό. Η έξοδος στο Γιαλό μετά την περιπλάνηση θα είναι η κατάληξή σου, με ένα ποτήρι ούζο, κάθε λογής κόσμο ένα γύρω και θέα τα πολύχρωμα καΐκια και τους εξημερωμένους πελεκάνους.

Περπατάς, και νομίζεις πως τους ξέρεις όλους... χαιρετάς και σε χαιρετάνε. Λες κι έχεις μεγαλώσει σ' αυτή τη γειτονιά. Είναι όλα απλά, οικεία, δεδομένα. Μια ατμόσφαιρα θέρμης και χαλάρωσης σε τυλίγει, μια αγκαλιά, μια μαγεία που λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν, είναι πράγματα που σίγουρα ένοιωσες εδώ και θα τα κουβαλάς για πάντα στην καρδιά σου. Κι όταν ο ήλιος πέσει, πάλι η διάθεση όλων αλλάζει: Οι ρυθμοί γίνονται τώρα πιο έντονοι, εξάπτουν τη φαντασία και τις αισθήσεις. Μπορείς να ζήσεις -λες- ό,τι θέλεις, όσο θέλεις, τέλος πάντων, όσο το αντέχεις. Τα πάντα βρίσκονται δίπλα σου, γύρω σου, εσύ απλά τα επιλέγεις...
Επέλεξε τη διαμονή σου κάνοντας κλικ εδώ και ζήσε τις πιο hot διακοπές.

Πηγή: www.mykonos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pin It button on image hover